A kyoto Jikiden Reiki 1. tananyagában való két nap elmélyülés után már otthon is magabiztosan alkalmazhatod a reiki alap technikáját. Amennyiben érdeklődsz a reikizés iránt, cikkünk neked szól.

Így ismerkedhetsz meg a reikivel

Az első lépés a reiki felé mindig arról szól, hogy megismerkedjünk a reiki elméletével, spirituális hátterével és autentikus technikáival. Erre a reiki 1 tanfolyam kiváló lehetőséget nyújt.

A tanfolyam által gazdagabb leszel

Számos hasznos dolgot sajátíthatsz el a három egységből felépülő tanfolyam során. Az elméleti ismeretek mellett technikákkal és gyakorlati készségekkel leszel gazdagabb.

Megtanulhatod, hogyan használ a reiki megelőzés gyanánt, milyen hatásai lehetnek akut és krónikus betegségek esetén és hogyan csillapítható vele a fájdalom. Testünk védekező rendszere nagyszerű dolgokra képes, aminek értékét nem szabad lebecsülni. A reikivel segítheted ezt a folyamatot és a tisztulás nagy változásokat hozhat.

Sikeresen elcsendesítheted az elméd a meditáció által, miután megtanulsz ideális körülményeket teremteni a reikizéshez. Tisztában leszel a hatékony kezelés faktoraival és egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy ne csak magadon, hanem másokon is sikeresen használd a különböző technikákat. Magadnak, családtagjaidnak, barátaidnak, embertársaidnak nyújthatsz ezzel segítséget.

Az intuíció használata, az energia érzékelés mind plusz készségek, amikre a tanfolyam során te is szert tehetsz. A reiki által pedig jól érzékelhető módon növekszik belső egyensúlyod és spirituális tudatosságod, ami óriási életminőség javulást hoz.

A tanfolyam hozadéka a mindennapi életben:

  • új szemléletmód
  • hatékony gyógymód
  • reiki energia
  • belső harmónia
  • magasabb intuíció
  • vitalitás
  • egészség

A reiki tanfolyam keretei

Mint sok hasonló képzés, a reiki 1. is kiscsoportos formában történik. Ez adhat neked tapasztalatokat, gyakorlatias tudást és biztos alapokat a későbbi gyakorláshoz, fejlődéshez.

A további fejlődés adott

A reiki mestered ezután mindig elérhető számodra, nem engedi el a kezed. Mindig van lehetőség plusz tananyaghoz hozzájutni és személyes gyakorlást is igényelhetsz, ha szeretnél.

A reiki 1. szeminárium végén kapott oklevél annak a jele, hogy elindultál egy számodra pozitív változásokat tartogató, sok meglepetést és élményt jelentő úton. Jelentkezz bátran, a reikivel csak nyerhetsz!