A minőségi izomlazító termék kiválasztása nem egyszerű. Olyat szeretne, ami gyorsan hat, de akár órákig is kitart? Sajnos sok izomlazító sportkrém formula túl zsíros, míg mások erőteljesen illatosak. Emiatt valami új kipróbálása egy nagyon frusztráló találgatós játék lehet.

Az egyik első tennivaló az új izomlazító sportkrém kiválasztásakor, hogy ellenőrizze az összetevőket allergének szempontjából.

Mindig kövesse a termék használati utasítását, és először próbálja ki a bőr egy kis felületén. Van, ami gyors hatású és hatékony helyi fájdalomcsillapítást kínál, ami számos betegség esetén hasznos, beleértve az ízületi gyulladást és az általános izomfájdalmakat.

Hatóanyagát, az árnikát évtizedek óta használják bizonyos állapotok, például a porckopás tüneteinek, valamint műtétek utáni gyulladás csökkentésére, esetleg traumák, zúzódások vagy szöveti sérülések esetén is. Az izomlazító sportkrémet tehát a fájdalom enyhítésére és az ízületek, valamint az izmok duzzadásának csökkentésére használják.

Ugyanakkor különféle sérülések, például ficamok, húzódások és zúzódások kezelésére is alkalmas. Egy ilyen termék naponta 2-4 alkalommal használható az érintett területen, attól függően, hogy mennyire erős. Lassan és egyenletesen kell felhordani a bőrre, amíg be nem dörzsölődik teljesen. Ne használja az izomlazító sportkrémet túl gyakran, és ne takarja le a kezelt területet kötéssel vagy gipszszel!

A legjobb hajnövesztő gyógynövény összetevőket tartalmaz

Ha szeretne tenni azért, hogy hosszabb vagy dúsabb legyen a haja, az egy hosszú, szinte végtelen folyamatnak tűnhet. Míg a haj a leggyorsabban növekvő szövet az emberi testben, a szakértők szerint az átlagos növekedési ütem 0,5-1,7 centiméter havonta, vagy körülbelül 2-8 hüvelyk évente. Ez a növekedés minimálisnak tűnhet – különösen, ha arra vár, hogy szép hosszú tincsei legyenek, éppen ezért érdemes a legjobb hajnövesztő sampon után nyúlni.
Úgy tartják, az még normális, ha naponta 50-100 hajszála hullik ki, de ha úgy gondolja, hogy a növekedés valóban visszamaradt, bizonyos változtatásokat tehet a hajápolási rutinjában a haj növekedésének fokozására. Ilyen a legjobb hajnövesztő sampon használata is.
De kipróbálhat egy másik hajkefét, beállíthatja, hogy milyen gyakran használja a szárítót a haj károsodásának kiküszöbölésére, vagy hozzáadhat növesztő olajokat és élelmiszereket, hogy gyorsabban nőjön a rutin szerint. Lehet, hogy ellentmondásosnak tűnik, de ha hosszú hajat szeretne, akkor rendszeresen le kell vágnia. Bár a hajvágás nem gyorsítja a haj növekedését, megszabadul a töredezett hajvégektől, majd a vágás után érdemes elővenni a legjobb hajnövesztőt.