Eddig nem ment zökkenőmentesen az iPhone 14 piaci megjelenése. Kevesebb, mint egy hét telt el azóta, hogy az iPhone 14 értékesítése elkezdődött, és máris komoly problémákkal küzd a márka. Az iPhone 14 Pro és Pro Max kamera lencséi remegnek. Amennyiben olyan alkalmazásokat használunk, mint például a TikTok és/vagy az Instagram. Az Apple megerősítette, hogy tud a problémáról, és ígéretet tett a márka arra, hogy mindezt szoftverfrissítéssel javítja.

Addig ne használjuk az adott alkalmazásokat, amíg nem érkezik meg a frissítés!

Az iPhone 14 Pro és Max mobilok esetén kamera remegésről számoltak be az új tulajdonosok, olyan harmadik féltől származó alkalmazásokban, mint az Instagram és a TikTok. Állítólag szoftverhiba okozza a fő lencse eszeveszett rezgését. A gyártó azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy addig amíg az igért szoftver fejlesztése nem érkezik meg, addig ha lehet, ne használjuk az érintett alkalmazásokat, még a Snapchat-et se. Ellenkező esetben a probléma véglegesen károsíthatja az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max fő lencséjét. Na szép! Nesze neked drága iPhone telefon!

Bár külön nem említik, a bűnös egy szoftverhiba, amely a 48 MP-es kamera szenzorstabilitásért felelős. Ugyanakkor az ultraszéles látószögű és teleobjektívek objektívei továbbra is zavartalanul működnek.

Vásárolj rögtön gyári iPhone töltőt és kijelzővédő fóliát az új iPhone-odhoz

A világ egyik vezető mobiltelefon márkájának legfrissebb modellje komoly problémákkal küzd, azért ennél többet vártunk az iPhone-októl. Pár évvel ezelőtt letolták a márka kedvelői torkán, hogy az új készülékekhez már nem adtak töltőt vagy headsetet. Ezért minden új telefonvásárlás úgy kezdődik, hogy felkeresünk egy telefon kiegészítőkkel foglalkozó szaküzletet és vásárolunk egy eredeti gyári töltőt. Amennyiben mindezt kedvező áron szeretnénk megtenni, akkor fordulj a ProtectFol webáruházhoz, ahol megfelelő választékkal és készlettel várnak. Ott mindig megkapjuk azt amit szeretnénk. De, ha ez még nem lenne elég, akkor a telefon kijelzőnket is biztonságba kell helyeznünk. Ezt is a www.kijelzovedofolia.hu webáruházban tudjuk beszerezni. Választhatunk szilikon fóliát, üvegfóliát, de ütésálló fóliát is. Ez attól függ milyen szinten tudunk vigyázni a telefonunkra. Bármilyen képernyővédő fóliát is választasz, az még mindig jobb, mintha nem választanál semmilyet sem.