Az ajándékok kiválasztása után következik az ajándékcsomagolási kálvária, kivéve akkor, ha kész karácsonyi ajándékcsomag mellett döntöttél. Valószínűleg így van a legegyszerűbb dolgod, de biztos akad a szerzemények között más jellegű ajándék is. Megpróbáljuk azok csomagolását is megkönnyíteni számodra.

Lehet, hogy jó kézügyességgel megáldott, kreatív emberke vagy, akit kifejezetten feltölt az alkotás. Ebben az esetben nem biztos, hogy újat mutatunk neked, viszont ha nem így van, akkor néhány ötlet sokat segíthet.

Nem kell drága csomagolópapírra költened, hiszen nagy divat a natúr, hagyományos csomagolópapír. Ha erre egy színes szalagot helyezel, annak páratlan hangulata lesz. Díszítheted fenyőággal, üdvözlő cédulával, ettől még komplettebb lesz.

Praktikus, de drága és kevésbé személyes a boltokban kapható ajándéktasak. Ha sikerül egy jópofa mintát kifognunk, még sikert is arathatunk vele. Van, aki azért is örül, ha ebben kap ajándékot, mert a következő karácsony alkalmával ő is felhasználhatja, ami tiszta haszon. Figyeljünk a választásnál a méretekre! Nem túl esztétikus, ha az ajándék kilóg belőle, de az sem jó megoldás, ha úgy kell benne megkeresni. Írjunk saját kezűleg ajándékkísérőt hozzá és ragasszuk le a bejáratát, hogy nagyobb legyen a meglepetés.

Ha színes ajándékcsomagolót veszünk, ízlésesen válasszunk szalagot hozzá. Legyen a minta egyik színe, vagy éppen egy jó kontraszt szín. Ne sajnáljuk róla a dekorációt, hiszen az odafigyelést, törődést mutat. Tehetünk rá szárított narancskarikát, fenyőágat, apró plüss vagy műanyag figurát, esetleg arany tobozt. Természetesen a díszítésnek is csak a kreativitás szabhat határt.

Gyakori, hogy a cégvezetőknek a céges karácsonyi rendezvényekre sok egyforma ajándékot kell beszerezniük. Ezt legjobb egyben megoldani és a meglepetesem.hu oldalról csomagoláskész ajándékot választani. Ezzel biztosítjuk a színvonalat és eleganciát csempészünk az ajándékozásba.

Bár ötleteink megoldást jelenthetnek a tökéletes csomagoláshoz, a legfontosabb mégis az, hogy örömet szerezzünk a csomag tartalmával. Kívánjuk, hogy ez idén neked is sikerüljön!