Számtalan alkalommal érezheted, hogy a munka világa egyhangúvá és túlzottan monotonná vált számodra– főleg abban az esetben, ha nem azzal foglalkozol, amit igazán szeretsz. Ekkor a napok szinte összefolynak, minden egyes hétköznap ugyanolyan ritmusban zajlik- ugyanaz a kép fogad minden reggel, ugyanazokkal az emberekkel találkozol és ugyanazon forgatókönyv játszódik le minden egyes nap. Ezt a jelenséget nevezik mókuskeréknek a köznyelvben.

Természetesen jócskán vannak kivételek, azonban, ha úgy érzed, hogy az életed efelé az egysíkú hétköznapok felé halad, érdemes változtatni rajta. Legyél távmunkában dolgozó alkalmazott vagy tevékenykedj vállalkozóként, legyél szabadúszó vagy részmunkaidős home office munkatárs- létezik megoldás a kiégésre!

Hogy miben lehet segítségedre a közösségi iroda bérlése? Hogyan végezheted örömmel a munkádat és találkozhatsz nap, mint nap újabb lehetőségekkel? Olvass tovább és megtudod!

Közösségi iroda szerepe

Abban az esetben, ha munkád jellegéből fakadóan javarészt otthonról végzed el feladataidat, ha a cég, amelynél dolgozol nem rendelkezik irodával, ha a vállalkozói létet választottad és szabadúszóként tevékenykedsz, akkor számodra tökéletes alternatívát nyújthat a közösségi iroda bérlése.

A pandémia ideje alatt mindannyian megtapasztalhattuk, hogy az otthonlét egy idő után unalmassá válhat. Arról nem is beszélve, hogy az egész napodat a munka fogja uralni, hiszen otthonod kényelmében kifejezetten nehéz egymástól elválasztani az otthoni és a munkahelyi feladatokat.

Mi adja azt a kis pluszt?

Sokan fellélegezhettünk, amikor véget ért ez az időszak, mégis valami hiányzik, valami, ami képes összekötni a szabadságot a kötelezettségek elvégzésével. Egy ilyen ’valami’ lehet a közösségi iroda is! Egy olyan tér, ahol akár minden egyes nap más emberekkel találkozhatsz, akikkel együtt ötletelhetsz, akik munkásságából inspirálódhatsz és akikkel együtt akár maradandót is alkothatsz! Természetesen nem szükséges senkivel sem együtt dolgoznod, mégis adott a lehetőség, hogy napról-napra újabb kapcsolatokat építs, amely mind emberi, mind pedig üzleti szempontból jövedelmező lehet mindannyiótok számára.

Az FRoffice budapesti közösségi irodákban esetleg teljesen más szakterületen dolgozó irodatársakkal is meg lehet vitatni az éppen aktuális projektedet. Amennyiben Budapesten keresel inspiráló, rugalmas és otthonos környezetet, akkor mindenképpen látogass el irodájukba!

Miért éri meg közösségi irodát bérelned Budapesten?

Tökéletes helyszínt biztosíthat egy közösségi iroda számodra és üzleti partnereid számára, hiszen megadja az egyéni szabadságodat, mindazonáltal pedig irodai környezetben végezheted el a feladataidat és várhatod a vendégeidet. A közösségi iroda bérlésénél nem kell hatalmas összegeket fektetned a munkaállomásodba, hiszen egy sokkal rugalmasabb megoldással találkozhatsz a hosszú távú bérleti szerződésekkel szemben.

Amennyiben szeretnél biztosra menni vagy pontosan látod a projektjeid kifutási idejét, akkor akár egy évre is lekötheted a számodra szimpatikus munkaállomást. Azonban arra is van lehetőséged, hogy egyetlen napra vagy akár egyetlen meeting idejére is kibéreld a tökéletesen felszerelt tárgyalót.

Bizonyára már te is érzed a benned feszülő izgalmat és már alig várod, hogy kiválaszd a számodra ideális munkaállomást. Egy ilyen otthonos, kényelmes, végletekig felszerelt környezetben a munkavégzés is sokkal hatékonyabb lesz.